Projecten

KempenLIFE is momenteel betrokken in twee onderzoeksprojecten waarbij getracht wordt om de leefbaarheid en kwaliteit van leven in het buitengebied te verbeteren. Naast een goede infrastructuur voor breedband internet, wordt uiteraard ook gewerkt aan de ontwikkeling van diensten om de kwaliteit van leven, wonen, werken en recreëren in de Kempen te verhogen.

 

PaletteV2

De overgang van werken naar pensioen kan een onzekere periode zijn in iemands leven. Iedereen kan verschillend omgaan met deze transitie en voor verschillende uitdagingen staan. Sommige mensen zullen actief willen blijven deelnemer in de samenleving, sommigen kunnen werkeloos raken voordat ze het pensioen bereiken, sommigen kunnen op zoek zijn naar een nieuw doel in het leven, en anderen kunnen onbekend zijn met alle mogelijkheden in de samenleving voor het pensioen.

Om deze overgang te ondersteunen is het project PaletteV2 opgericht, om de kwaliteit van het leven van ouderen rondom de pensioenleeftijd te verreiken. Voornamelijk door hen de mogelijkheden te geven om actief te blijven participeren in de samenleving; bijvoorbeeld door kennis en vaardigheden uit te wisselen, informatie voorziening te geven over de pensioen overgang, en om formeel en informeel werk te vinden.

Klik hier voor meer informatie.

 

Deelnemers gevraagd voor Creatieve Sessie Palette Project!

Deelnemers gezocht voor groepsgesprek voor het project PALETTEv2!

palettev2-groepsgesprek-kopie-01-foto

Inschrijven Nieuwsbrief

Wilt u per email op de hoogte worden gehouden? Vul dan hier uw gegevens in.