2016 – Stagiair(e) gezocht voor Europees project InnovCare

logo INNOVcareDe coöperatie KempenLIFE voert gebruikers-en-markt onderzoek uit voor een groot Europees project InnovCare in het kader van het AAL-progamma (Ambient Assisted Living, www.aal-europe.eu).

Het doel van InnovCare – www.innovcare.org – is om een slim technologisch systeem te ontwikkelen en te integreren om cognitieve achteruitgang te monitoren en te identificeren door het ondersteunen van zelf-management bij senioren. Het ultieme doel is om bij te dragen aan het identificeren van (neurologische) ziekten zoals dementie en de ziekte van Parkinson in een vroeg stadium. Om dit te kunnen doen, is het de bedoeling om zo goed mogelijk aan de wensen en behoeften van de uiteindelijke gebruikers tegemoet te komen. KempenLIFE verzamelt de behoeften en wensen van ouderen en andere gebruikers die belang hebben bij de potentiële oplossing.

Vanaf Oktober 2016 gaat er een nieuwe fase in van dit project, waarbij er een onderzoeksopzet en strategie uitgedacht en beschreven moet worden – voornamelijk met behulp van kwalitatieve onderzoeksmethoden – in verband met de pilots die vanaf 2017 zullen plaatsvinden. Daarnaast zal KempenLIFE een deel van de disseminatie op zich nemen, dat betekent dat we doelgroepen moeten gaan identificeren en het project onder de aandacht moeten brengen van deze doelgroepen.

Als stagiaire bij KempenLIFE kun je op alle mogelijke taken die KempenLIFE uitvoert gezet kunnen worden en zo aan de verschillende kanten van gebruikersonderzoek kunnen proeven. Daarnaast zal er een grote beurs plaatsvinden waar InnovCare onder de aandacht gebracht zal worden. Jij mag daaraan bijdragen en je zult de verschillende buitenlandse partners in het project (Spanje, Israël, en Noorwegen) ontmoeten. Deze stage biedt veel vrijheid en kansen.

Wat vragen we van jou?

  • HBO/WO-niveau
  • Goede kennis Engelse taal (min. B2)
  • Je bent in je master of afgestudeerd HBO/WO van bijvoorbeeld sociale wetenschappen, innovatiewetenschappen, gerontologie, sociale antropologie of psychologie. Of je bent net afgestudeerd en wil wat meer ervaring opdoen.
  • Je kunt goed zelfstandig werken, bent analytisch sterk en hebt goede communicatievaardigheden
  • Onderzoeksvaardigheden

Startdatum: oktober, 2016
Duur: 3-4 maanden met mogelijkheden tot verlenging, start z.s.m.
Minimaal 3 dagen in de week.
Standplaats: Eindhoven, Torenallee, Strijp-S

Een stagevergoeding behoort tot de mogelijkheden.

Interesse?
Stuur dan een e-mail met als onderwerp ‘stage InnovCare’ naar info@kempenlife.nl of bel voor meer informatie met Elise Doeschot, projectmanager en onderzoeker: (+31) 088-3100414 of 06-39179352


 

Uw idee

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Inschrijven Nieuwsbrief

Wilt u per email op de hoogte worden gehouden? Vul dan hier uw gegevens in.